MD Creative Network (MDCN) - menerajui perkhidmatan membangunkan laman web Profesional

Pakej ini paling sesuai untuk anda yang mempunyai produk yang boleh dihantar secara pos kepada pelanggan atau perniagaan yang mempunyai banyak kategori produk. Sistem eCommerce ini boleh juga dijadikan dalam bentuk katalog, untuk penjual yang mahu pelanggan datang sendiri membeli di kedai mereka. Contoh perniagaan yang sesuai dan paling popular dijual secara online masa kini - fesyen & pakaian (baju, pakaian kanak-kanak, tudung, brooch, beg), bahan bacaan, barangan komputer, produk makanan (rempah segera, makanan kering), barangan kesihatan (produk herba tempatan, minuman kesihatan, vitamin tambahan).

Laman E-Commerse Dibina mengikut standard antarabangsa. Pembelian boleh dibuat secara automatik oleh pelanggan selepas mendaftar sebagai ahli di laman web. Sistem check-out yang memudahkan pelanggan dan anda sebagai penjua. Anda berpeluang mendapat tunjuk ajar PERCUMA dari pengalaman kami yang telah berjaya memasarkan produk ke peringkat antarabangsa.

Berikut adalah sebahagian daripada ciri-ciri web eCommerce

 • Sistem eCommerce Antarabangsa

Sistem pembelian (eCommerce) yang kami bina adalah berdasarkan format antarabangsa. Ianya memberikan gambaran kepada pelanggan yang perniagaan anda adalah serius dan profesional dan mampu memberikan kepercayaan kepada pelawat yang baru pertama kali singgah untuk membeli.

 • Sistem Matawang

Modul Tukar Matawang Khas untuk Penjual yang mempunyai Paypal yang mahu menerima dalam matawang EURO sahaja. Sekiranya Paypal anda menerima matawang Ringgit Malaysia, maka modul ini tidak diperlukan.

 • Sistem Pendaftaran Web yang selamat dan Mudah

Pelanggan boleh terus membuat pembelian setelah mendaftar. Setelah pelanggan memasukkan alamat, web akan mengira secara automatik kos penghantaran. Sistem pendaftaran berdasarkan pengaktifan akaun mengelakkan spamming ke web penjual. Pelanggan juga boleh memasukkan seberapa banyak alamat penghantaran bagi memudahkan mereka menghantar pesanan ke mana-mana alamat. Oleh itu, pelanggan tidak perlu memasukkan maklumat setiap kali membuat pesanan.

 • Ikon Pembayaran, Penghantaran dan lain-lain Logo

Gambar ini akan dibuat PERCUMA untuk anda berdasarkan keperluan dan kesesuaian perniagaan yang anda jalankan.

 • Status Online

Sistem memberitahu kepada pelawat jumlah pelawat yang berada didalam talian.

 • Visitor Counter

Sistem merekod jumlah pelawat harian, mingguan, bulanan dan tahun bagi pelawat yang melawat ke laman anda.

 • Live Chat (Support)

Sistem dimana anda boleh terus berinteraksi dengan pelawat secara live

 • Blog & News

Ruangan ini dibuat khas untuk anda yang mahu lebih dekat dengan pelanggan dengan menulis tentang update/aktiviti/promosi terkini perniagaan anda. Pemilik yang sentiasa mengemaskini aktiviti boleh meletakkan laman web dalam tangga carian Google dan menarik lebih ramai pelawat ke web.

 • Contact Form

Borang PertanyaanPelanggan diberi peluang untuk terus bertanya melalui borang yang akan automatik di forward ke email pemilik web.

 • Lain-lain
 • Domain dan Hosting percuma selama 1 tahun
 • Akaun email
 • Tiada Limit Bilangan Produk
 • Google Map
 • Google Adsense - Untuk web dalam bahasa Inggeris sahaja
 • User Friendly, Powerful Content Editor
 • Online Training & Support - latihan, personal tutorial melalui email
 • Google Analytic

Hubungi Kami

MD Creative Network (MDCN)

019-3475204

info@malaysiadesigner.com

partner malaysia designer

Tag:

Malaysia Web Designer, Web Design Solution, Putrajaya Web Designer, Malaysian designer, Rekabentuk Laman Web Murah, Promosi Laman Web, Laman Web Kreatif, Pakej Laman Web Murah, Selangor Website, Sistem Web, Laman Web Sekolah, Sistem Tempahan, Laman Web Hotel , Laman Web Travel Agency, Joomla Malaysia, Wordpress Malaysia, Hosting Murah, Pereka Laman Web Putrajaya, Pereka Grafik, Upah Buat Website, Kos Bina Laman Web, Portal Kerajaan, Laman Web Persatuan, Pakar Buat Website, SEO Malaysia, Laman Web Korporat, Pembangunan Laman Web, Laman Web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, Laman web koperasi, Laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web, bina server web, Bina Laman Web Murah dan Profesional, template percuma, sistem tracking online, Freelance Web Designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, bina sistem cuti booking reservation, Design Website Perniagaan, Upah Bina Website Shopping Cart Murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, MD Creative network, malaysiacreative, malaysiacommerce

MDCN

Style1

Style2

Style3

Style4

Style5

Style6

Style7

Style8

Style9

Style10